Celine Van Ouytsel moest één duidelijke vraag beantwoorden toen ze gevraagd werd voor het VTM-programma ‘Een Echte Job’ waarbij BV’s gaan helpen in een ziekenhuis…

“Op voorhand hadden ze me meermaals gevraagd of ik wel tegen bloed kon”, vertelt Celine Van Ouytsel in Story. Hoe klonk het antwoord van de voormalige Miss België?

“Het is misschien heel hypocriet, maar zolang het niet bij mezelf is, kan ik daar goed tegen en blijf ik kalm. Maar als ik zelf aan het bloeden ben, verander ik weer in een klein kind.” Onlangs nog liep het bijna volledig fout…

“Toen ze de draadjes uit mijn gebroken elleboog haalden, keek ik iets te vroeg om en viel ik bijna flauw”, geeft Celine Van Ouytsel toe in Story. En dan haalt Celine nog een pijnlijke herinnering boven…

“En tijdens Over De Oceaan ben ik in een stuk glas getrapt, maar ik heb het er tot thuis in laten zitten. Heel slecht eigenlijk”, bekent Celine Van Ouytsel in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.