Toen ze zich inschreef voor Hotel Romantiek ging Jacky Lafon al meer dan tien jaar als ‘gelukkige vrijgezel’ door het leven. Maar één periode was bijzonder zwaar voor de Familie-actrice…

Tijdens de lockdown gedurende de pandemie besefte Jacky Lafon plots dat ze niet gemaakt is om in haar eentje door het leven te gaan. Eén iets werd pijnlijk duidelijk…

“Ik heb me nooit eenzaam gevoeld, maar toen wel”, geeft Jacky Lafon toe in Dag Allemaal. “Ik ging soms drie keer per dag naar de Delhaize om toch maar onder de mensen te komen.”

“Ik heb toen heel diep gezeten”, klinkt het stilletjes bij Jacky Lafon in Dag Allemaal. “Ik kon niet meer eten of slapen, kon alleen denken: morgen weer zo’n saaie dag.” Al slopen er ook nog donkerdere gedachten binnen…

Zo vreesde Jacky Lafon dat ze het gevreesde longvirus zou krijgen en daar net als haar zus aan zou sterven. En dat niemand haar zou vinden omdat ze alleen woonde…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.