Met ‘Dit ben ik’, heeft schlagerkoning Christoff heeft een nieuw album uit. Zijn eerste album waarvan hij niet alleen de uitvoerder is, maar waarbij hij ook mee achter de knoppen heeft gezeten om het helemaal goed te krijgen. Naast zanger was hij deze keer ook zijn eigen producer én platenmaatschappij.

En ook de sound was dit keer enigszins anders, lezen we in Dag Allemaal. “Het is geen pure schlager meer”, meent de Vlaamse schlagerkoning. “Al zullen de schlagerfans zeker niet ontgoocheld zijn. Ik zal nooit de stempel van popzanger krijgen, en dat wil ik ook niet”, verzekert hij.

“Al denk ik dat een aantal van mijn songs ook wel gedraaid zouden kunnen worden op Qmusic of Joe, maar ’t zijn de radiomensen die de keuzes maken”, bedenkt Christoff zich. “En, met alle respect, maar ik ga niet concurreren met Camille, Niels Destadsbader of Metejoor, waar sterke teams achter zitten. Voor mij is ’t goed zoals het is: ik heb veel shows en nieuwe muziek. Ik ben een gelukkige man”, besluit de schlagerkoning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.