Zijn deelname aan ‘Special Forces: Wie durft wint’ was op zijn minst gezegd niet echt verwacht. Hij is gekend als een emotioneel en nogal gevoelig iemand en dat programma omhelst allesbehalve gevoeligheid en emotioneel gedrag. 

“Het ligt totaal niet in mijn comfortzone”, bekent hij aan Dag Allemaal. Net daarom wilde hij zo graag meedoen. Hij houdt ervan nieuwe ervaringen op te doen en zichzelf uit te dagen. 

Tijdens de eerste aflevering vertelde de acteur ook dat hij weinig zelfvertrouwen heeft en vaak kampt met faalangst. “Dat is een restant van vroeger”, legt Francisco uit aan.

“Als kind heb ik altijd op vrij hoog niveau gedanst. Na school brachten mijn ouders mij meteen naar de dansles. Huiswerk maakte ik ’s morgens vroeg, vlak voor ik naar school vertrok. Dansen was echt het belangrijkste in mijn leven”, aldus Francisco. 

“De opleiding was heel streng, ze waren daar heel hard voor iedereen. Daar werd ik heel onzeker van, daar is het begonnen. Ik wilde altijd iedereen pleasen en alles goed doen, en als het niet goed genoeg was, kon ik daar dagenlang van afzien”, geeft Francisco Schuster toe. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.