Binnenkort is Karen Damen te zien in de nieuwe telenovelle van VTM. Een spannende periode voor haar maar ze kijkt er enorm naar uit. 

“Het zijn allemaal mensen met wie ik nog nooit heb samengewerkt. Een heel plezant vooruitzicht”, vertelt Karen Damen aan Dag Allemaal. De opnames van ‘Familie’ vinden op 5 minuten van Karens deur plaats maar de telenovelle wordt iets lastiger want dat is op een verdere locatie.

“Dat is het enige wat ik spijtig vind”, geeft Karen toe aan Dag Allemaal. “Ik zal rekening moeten houden met de files en ik heb zo al moeite met op tijd komen, dus dat wordt een werkpuntje”, aldus Karen.

Haar rol in ‘Familie’ is almaar uitdagender geworden. “In het begin was Vanessa eerder een grijze muis, misschien wilden ze eerst wat aftasten 

wat ik aankon. Pas op, ikzelf ook, hoor. Maar intussen ben ik een paar keer serieus uit mijn comfortzone moeten treden en dat gaat”, verneemt Dag Allemaal van Karen zelf.  

Naast haar tv-opnamen is Karen ook bezig met de voorbereidingen van haar onewomanshow. Volgens haar verloopt alles daarrond heel vlot. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.