In ‘Familie’ op VTM heeft Annie Geeraerts, of liever gezegd haar personage Anna Dierckx, maar liefst vier kinderen: Guido, Rita, Jan en Marleen. In het echte leven bleef het voor Annie bij slechts één kind, een dochter: Annemie.

“Ze is ondertussen 63 en werkt als opvoedster in een crèche”, vertelt Annie aan Primo. Ook zegt ze er meteen bij waarom haar man en zij het bij één kind hielden: “Ik was 33 toen ons Annemie op de wereld kwam, mijn man was tien jaar ouder”, begint ze haar verhaal. “Vermits het een moeilijke bevalling was – ik ben Annemie bijna verloren – is het bij één kindje gebleven.”

“‘Hier komen we niet meer’, zei mijn man toen we het gasthuis verlieten”, besluit Europa’s oudste soapactrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.