Primo sprak onlangs met kersvers VRT-weervrouw Jacotte Brokken. Daarbij peilde het weekblad naar hoe avontuurlijk ze al dan niet is. Zou Jacotte ooit overwegen om net als haar VTM-collega Jill Peeters te gaan tornado-jagen?

“Er schuilt wel een avontuurlijk kantje in mij, maar niet zelden heb ik daar achteraf spijt van”, vertelt Jacotte. “Wanneer ik naar tropische bestemmingen ga, kom ik altijd thuis met één of andere ziekte of verwonding omdat ik ergens met mijn hoofd tegen gebotst ben”, klinkt het.

“Dus bewust het gevaar opzoeken? Daar pas ik voor.” Haar nieuwe job aan de Reyerslaan zorgt voorlopig ongetwijfeld nog voor genoeg avontuur in Jacottes leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.