Twee overlijdens op korte tijd

Danny Fabry heeft er enkele pittige weken opzitten. Amper 2 dagen nadat zijn schoonmoeder kwam te overlijden, overleed ook nog eens zijn eigen moeder, Maria. De vrouw werd 103, een erg mooie leeftijd, maar daarom niet minder pijnlijk voor Danny.

“Mijn schoonmoeder heeft sneller aanvaard dat haar tijd was gekomen. Jeanne is 95 geworden. We waren haar met ons drie nog eens goeiedag gaan zeggen voor we begin deze maand naar Thailand vertrokken. Ze leek oké, maar toen we pas waren aangekomen in Bangkok kregen we al een telefoontje van haar dokter”, vertelt Danny in Dag Allemaal.

De vrouw had volgens de dokter een attaqueske gekregen. Jeanne was ook al een tijdje dement en kon niet meer spreken.

De vakantie van Fabry en zijn gezin viel al heel snel in het water want het gezin vertrok niet met een gerust gemoed.

“Het spookte constant in ons achterhoofd dat het niet goed zou aflopen met Jeanne. Het is ons precies niet gegund om eens echt te genieten van een vakantie. Een week na onze thuiskomst is ze dan overleden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.