Mama wilde het zien

Als dansduo nemen Emilie en Jonas deel aan nationale en internationale wedstrijden. Ze vielen echter nog nooit echt in de prijzen.

“We waren er technisch niet klaar voor, maar mama wilde graag een wedstrijd van ons samen zien”, vertelt Emilie aan Story. Inmiddels is haar mama al een jaar overleden en heeft ze dus nooit meegemaakt dat Emilie effectief het kroontje van Miss België won. 

“Nu het een druk jaar wordt met Miss België en ook Jonas het druk heeft­ met zijn job, zetten we die wedstrijden even op pauze. Voorlopig blijven we allebei dansles geven, ik acht uur per week in Bonheiden en Aarschot, Jonas één uur in Herent”, aldus Emilie. 

Volgens Jonas moet Emilie nu volop genieten van haar miss-jaar. “Het zou oneerlijk zijn om te eisen dat we verder moeten blijven dansen”, geeft hij toe aan Story. 

Ze zouden het wel fijn vinden om af en toe actes de présence te geven. Volgens Jonas hoort Emilie echt thuis in de mediawereld. Hij zelf moet nog zes jaar studeren want hij zou graag maag-darm- of hartspecialist worden. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.