Hoewel hij er tot tweemaal toe vriendelijk voor bedankte liet Koen Wauters zich uiteindelijk toch overhalen om deel te nemen aan het VTM-programma ‘Special Forces: wie durft wint’. Zijn twijfel is enigszins te begrijpen als je stilstaat bij het feit dat Koen de ouderdomsdeken van de kandidaten was.

En hoewel hij ondanks de meer dan 50 lentes op zijn teller nog steeds best wat jaren kan liegen volgens Humo, voelt het VTM-gezicht de jaren wel degelijk, verzekert hij.

“Ik word heel vaak met mijn neus op de feiten geduwd”, klinkt het. “Ik moet, bijvoorbeeld, veel langer recupereren dan vroeger. Als ik te weinig slaap, kan ik dingen niet meer onthouden en wordt mijn zicht slechter”, vervolgt hij. “En als ik nu een boîte binnenkom, doet het pijn aan mijn oren door mijn tinnitus. Die heb ik opgedaan tijdens de optredens in het Sportpaleis in 2002.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.