Ze was nog nooit zo lang van huis

Wie Ingeborg graag nog eens op televisie wil zien, kan maar beter kijken naar ‘Million Dollar Island’. Daarin is Ingeborg één van de presentatrices samen met de Nederlandse Dennis van der Geest.

“Ik ben nog nooit zo lang van huis geweest als voor ‘Million Dollar Island’. Maar toen ik mijn valies opendeed, zat er een ongelooflijke verrassing in van mijn man Roland. Hij had voor elke dag dat ik daar was een kaartje gemaakt met daarop een lief tekstje om mij te ondersteunen. Mijn hart smolt volledig. Ik heb ze allemaal aan de muur geplakt in mijn hotelkamer”, zegt Ingeborg verliefd in Story.

Maar gelukkig moest Ingeborg Roland niet de volledige twee maand missen en is er gelukkig moderne technologie waardoor ze in contact konden blijven.

“Ik heb Roland met momenten meer gesproken dan wanneer we thuis zijn. Je zit aan de andere kant van de wereld, maar je kan elkaar toch nog gewoon zien. Hoe fantastisch is dat? Een knuffel of kusje ging natuurlijk niet, dus toen ik weer thuis was, hebben we onze schade ingehaald”, knipoogt de presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.