Bij haar verkiezing tot Miss België 2023 kreeg Emilie Vansteenkiste volgens TV Familie meteen het compliment dat ze de meest naturelle Miss België in jaren is. En daar is na de eerste maanden van haar missjaar amper verandering ingekomen.

Emilie geeft nog steeds de indruk vooral een ‘girl next door’ te zijn en blijft met haar beide voetjes stevig op de grond. Desondanks is het weekblad toch nieuwsgierig naar hoe onze nieuwste Miss België tegenover het gebruik van plastische chirurgie staat.

“Goh, ik heb daar absoluut niets op tegen. Mensen moeten doen waar ze zich goed bij voelen”, klinkt het. “Maar voor mezelf zie ik plastische chirurgie niet direct als een optie. Ik heb dat trouwens niet nodig, vind ik. Of klink ik nu verwaand?” besluit ze de bescheiden Miss toch enigszins aarzelend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.