Veel fans vragen zich af: waarom heeft Aster Nzeyimana, eens het gezicht van Sporza, de sprong naar VTM gewaagd? 

In een openhartig gesprek in Humo onthult hij de ware reden achter zijn overstap en hoe de VRT reageerde. “Ik was wat op m’n hoede voor gedoe. Bij de VRT reageerden ze sportief. Dat was een opluchting”, aldus Aster in Humo. Maar de nieuwe uitdagingen bij VTM zijn duidelijk: met wedstrijden becommentariëren, het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ en de voetbalrechten, lijkt Asters toekomst bij VTM rooskleurig. 

Maar wat drijft deze talentvolle presentator echt? Is het passie, ambitie, of gewoon een nieuwe uitdaging?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.