Dé uitvinding voor Bart Kaëll zou een ‘Beam me up Scotty’ zijn, zoals je ze in Star Trek vindt. “Een manier om me te verplaatsen zonder al die ellendige files, want dat is puur tijdsverlies”, geeft Bart aan in Story. “Van Diepenbeek naar Oostende in één klap, dat zou me zoveel minder stress bezorgen”, deelt de zanger mee.

Dat zou dus een item zijn waaraan Bart heel veel geld wil uitgeven. Maar waar hij ook graag zijn portemonnee voor open trekt is podiumkledij.

“Omdat ik daar veel belang aan hecht. Het publiek heeft recht op de beste show en daar hoort ook een mooie podiumoutfit bij. Bovendien geeft dat ook mijn zelfvertrouwen een boost”, bekent de BV aan Story.

Ondanks het feit dat hij er altijd goed wil uitzien, heeft Bart toch ook al zaken meegemaakt op het podium. “’Bij de opening van winkelcentrum City 2 in Brussel moest ik het podium op. Ik wilde dat gezwind doen, zette mijn voet op een klapstoel, die diende als opstap, maar ging vlak op mijn buik en landde midden op het podium”, deelt Bart mee.

Het publiek vond dat echter geweldig en het werd een succesvol optreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.