James Cooke is de laatste tijd niet meer weg te denken van het scherm. Zijn carrière nam een reuze sprong maar toch blijft hij keihard werken.

“Omdat ik dat verschuldigd ben aan de kijkers. Als je van hen verlangt dat ze een uur naar je programma kijken, dan moet het goed zijn. Het is dus een uitdaging om het telkens beter en vernieuwender te maken”, aldus James aan Story.

“De lat ligt hoog. Evalueren is heel belangrijk, ook jezelf. Al kan je dat laatste maar beperkt doen, want als ik mezelf zou heruitvinden, zou ik te ver van mijn eigen ik staan en ongelukkig worden”, geeft James toe aan Story.

Ook het programma ‘James de Muscical’ komt terug met tal van gekende artiesten zoals Metejoor, De Kampioenen, Marc Coucke,… Dit was ook opnieuw een schot in de roos want de kijkcijfers waren zeer hoog.

Door zijn inzet kreeg James ook al heel wat awards. Die staan allemaal op een rek in het toilet. En met de feestdagen mogen die dan ook onder de kerstboom staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.