Camille lijkt wel in een sneltrein te zitten die maar niet stopt. Een nieuw album, eigen merchandising, een rol een telenovelle, oneindig veel optreden,…

De omgeving van Camille kijkt over haar schouder mee en zei dat Camille flink veranderd is. Daarnaast is het geen geheim dat Camille nogal een sterke, eigen mening heeft.

“Dat hoor ik al heel mijn leven, hoor. Ik heb bij dit album in ieder geval meer mijn eigen gevoel gevolgd dan te luisteren naar wat de mensen rond mij tof vinden. Bij mijn vorige album was ik nog onzekerder en ging ik sneller mee in de ideeën van anderen”, aldus Camille aan Story.

Ze is zelf ook enorm fan van ons koningshuis en was verheugd dat ze mocht optreden op het ‘Happy-Belgium-concert’ op 21 juli.

“Een hele eer. Jammer dat ik ze niet persoonlijk heb kunnen spreken, maar Mathilde heeft me wel een handkusje toegeworpen. Zo schattig! Ik heb haar dan maar meteen uitgenodigd voor mijn concert in het Sportpaleis, maar we hebben nog geen bevestiging gekregen. Prinses Delphine is ook welkom. Ik zag op Instagram dat ze het dansje van Rihanna kent”, onthult Camille aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.