Zaterdagavond kon je op VTM kijken naar ‘De Vermeires’ op VTM. Het is nog maar de vraag of het programma veel kijkers had en in de toekomst nog zal hebben, want een deel van tv-kijkend Vlaanderen is vrij kritisch over het programma.

“Trekt op niks’, schrijft Gilles op Facebook. Lenny maakt er ook niet veel woorden aan vuil: “Gezien en na 20 minuten afgezet”, reageert hij.

“Een kans gegeven. En denk zowat meest slaapverwekkende en meest geforceerde reality programma dat ik heb bekeken laatste jaren”, schrijft David op Facebook.

“Aflevering 1 was voor mij ineens ook aflevering “laatst”. Uitgemolken concept, dat in een ver verleden ooit succes kende met de eerste afleveringen van de Pfaffs, maar ook bij die familie werd al snel duidelijk dat de hele boel in scène was gezet. Docusoaps over bekende families zijn gewoon een manier van die families om uit hun vervallen glorie toch nog wat cash te slaan. Zaterdag hield ik het (uit nieuwsgierigheid) toch wel een kwartier uit, het was zo voorspelbaar en slaapverwekkend dat ik dan maar naar bed gegaan ben”, reageert Dries.

Ook Sandy heeft weinig mooie woorden over voor ‘De Vermeires’. “Kon niet blijven kijken, was goed voor 10min, maar blijft het dan ook bij. Is slap afkooksel van de Verhulstjes. Van al die reeksen van Pfaffs, Planckaerts, … zijn enkel de Verhulstjes leuk om naar te kijken”, lezen we op Facebook.

“Trok op niks, ze willen de Verhulstjes en de Gorissen en de Plankaerts nadoen maar trekt gewoon op niks !!!”, besluit Ilse.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.