Zondagavond kon je op VTM naar de eerste aflevering  van het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ kijken. Eén van de drie boeren die tijdens die aflevering aan bod kwam was Raphaël uit Gooik en dat blijkt geen onbekende te zijn.

Aandachtige kijkers zagen Raphaël eerder ook al in Boer Zkt Vrouw. Even terug de tijd in, meerbepaald naar het najaar van 2020. Toen ging boerin Veerle op zoek naar een man. Eén van de mannen die toen zijn kans waagde was inderdaad Raphaël. Met Veerle werd het niets maar hij hoopt deze keer zelf iemand te vinden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.