De kijkers van ‘Big Brother’ zijn het meer dan beu dat Rob al weken niets doet in het huis. Meer dan klagen en zeuren zit er niet in, al deed Rob de afgelopen dagen een paar keer de afwas.

De kijkers zien geen meerwaarde in de aanwezigheid van de 66-jarige Rob en dat laten ze al weken merken op de sociale media. Rob heeft kritiek op zowat iedereen in het huis en vooral Ali heeft het de afgelopen weken zwaar te verduren gekregen.

“Het ergste is dat Rob nu iedereen de schuld geeft van hun gedrag. Hij stoort zich aan alles”, reageert Nora op Facebook. “Hij is in de live aangesproken over het bankhangen en lui zijn en dat kan hij niet verwerken. Hij dacht echt dat hij goed bezig was en is fier dat hij er 50 dagen is geweest. Daarvan heeft hij er 35 op de bank gelegen, de flopfavoriet”, schrijft zij op de sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.