Natalia en haar vriend Frederik zitten met hun hoofd en de rest van hun lichaam in de sneeuw. De twee grijpen de kans om tijdens de krokusvakantie zonder de kinderen te gaan skiën.

Dochter Bobbi-Loua en zoontje Apollo worden bij de familie opgevangen. En dat begrijpt één van de volgers van Natalia niet. De zangeres krijgt dan ook een verwijtende vinger van Natasha.

“Het is jammer dat de kindjes veel hun mama niet zien. Het is krokusvakantie voor Bobbi- Loua. Ze is thuis. Haar mama is er niet”, schrijft Natasha.

Natalia reageerde nog niet op het bericht, maar dat komt wellicht nog wel. Feit is dat Natasha Natalia duidelijk niet goed kent: de zangeres is net véél bij haar kinderen. Natalia is een supergoede mama, daar is iedereen in haar omgeving het over eens.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.