Ruim een jaar geleden debuteerde actrice Jools Jatta Janssens in ‘Familie’ als Jamila, de tienerdochter van het personage Samira (gespeeld door actrice Belinda Voorspoels, red.).

Oorspronkelijk was Jamila een rebelse puber die na hun ontmoeting in café Jan & Alleman meteen valt voor de looks van de veel oudere Guido Van den Bossche. Dankzij de identiteitskaart van een vriendin lukt het Jamila om met haar crush naar bed te gaan.

Jammer genoeg voor Vincent Banić, de acteur die Guido speelde, is hij niet de celebrity crush van zijn voormalige tegenspeelster. In Story onthult Jools Jatta Janssens voor welke bekende medemens ze dan wel een boontje heeft.

“Robert Pattinson is sowieso mijn celebrity crush. Ik herbekijk alle Twilight-films minstens één keer per maand”, klinkt het.

Dat haar adoratie voor de Britse Hollywoodster behoorlijk ver gaat, blijkt ook uit het feit dat ze zelfs verschillende foto’s van hem heeft opgehangen in haar loge op de ‘Familie’-set.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.