Het belooft een heftig seizoen te worden

De fans van ‘Boer Zkt Vrouw’ zijn blij want het nieuwe seizoen is officieel van start gegaan. Ook trouw op post is presentatrice Dina Tersago die samen met de boeren mee op zoek gaat naar de liefde van hun leven.

“Het wordt toch weer anders dan de vorige jaren. Er staat jullie een stevige rollercoaster te wachten, dat kan ik al zeggen. Ik ben van de ene verbazing in de andere gerold omdat het allemaal zo onvoorspelbaar was, veel meer dan anders. Ik dacht dat ik alles al gezien had, maar nee hoor. Er hangt drama in de lucht, met alles erop en eraan”, lacht Dina in Dag Allemaal.

Veel drama, dat is exact wat een tv-maker wil. Zonder drama en bijzondere situaties is er voor sommige maar weinig aan om naar zo’n programma te kijken.

“We schrikken nog altijd zelf van de intensiteit van sommige momenten. Dan denken wij echt niet: ‘Ha, een sappig verhaal, maar veeleer: ai, dat hadden we voor hem of haar toch anders gewild’. Wij leven enorm mee met die vijf en als er ’n bump in the road is, denken we vooral, hoe gaan we dat oplossen? We zitten soms met de handen in het haar.”

Dina beseft dat drama leuk is op het scherm, maar dat je het toch ook niemand toewenst wanneer je bij zo’n programma betrokken bent. “Ik vind het veel leuker als ik zie dat de mensen zich amuseren en openbloeien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.