Dina Tersago helpt al twintig jaar lang boeren aan een lief in ‘Boer Zkt Vrouw’. Toch benadrukt de voormalige Miss België dat ze het programma nog steeds niet beu is. Integendeel…

“De liefde is en blijft onvoorspelbaar. Elk seizoen is anders en dat houdt het zo boeiend voor mij. We hebben al jaren gehad waarin de zoektocht naar de ware supervlot ging, en andere jaren waarin het een stuk moeizamer verliep. Met zelfs grote drama’s”, vertelt Dina Tersago in Story. Hoe verliep het nieuwe seizoen?

“Het was weer heel emotioneel en intensief. Ook voor mij als presentatrice”, geeft Dina Tersago toe in Story. “Ik leef altijd heel erg mee.” Want één ding is duidelijk…

“Als ik zie met welke verwachtingen die boeren deelnemen, dan hoop ik dat we die toch telkens kunnen inlossen”, klinkt het eerlijk bij Dina Tersago. “En wanneer er teleurstelling of verdriet is, kruipt dat ook onder mijn vel.” En dan doet Dina een opvallende bekentenis…

“Ik heb het daar steeds lastiger mee, omdat ik besef dat we echt een verschil kunnen maken”, aldus Dina Tersago in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.