Jasmijn Van Hoof stapte in 2021 uit Familie om zich volledig op het koken te storten. De actrice schopte het zelfs tot chocolatier. Maar dan volgde een koude douche…

“De grote les die ik heb geleerd: ik ben graag bezig met voeding als hobby, maar niet professioneel. Ik dacht dat de job zou meevallen”, bekent Jasmijn Van Hoof in Het Nieuwsblad. De realiteit bleek echter veel harder dan verwacht…

“Pas bij de chocolatier ben ik één ding heel goed gaan beseffen: als acteurs zijn wij rotverwend in de showbizz”, geeft de Familie-actrice toe in Het Nieuwsblad. Jasmijn formuleert het als volgt…

“Acteren is een job, maar in dat bedrijf werd pas écht gewerkt”, benadrukt Jasmijn Van Hoof. De actrice geeft een opvallend voorbeeld hoe het er bij Familie aan toegaat…

“Ik ben haast recht van de schoolbanken bij Familie beland. Dat ze als het regende op de set met een paraplu over je heen kwamen staan, leek vanzelfsprekend. Maar ineens was het dus travakken. Een eyeopener”, geeft Jasmijn Van Hoof toe in Het Nieuwsblad. Al wil ze daar één iets aan toevoegen…

“Ik ben dankbaar om ook eens de andere kant gezien te hebben”, aldus Jasmijn Van Hoof die ondertussen terugkeerde naar Familie waar ze opnieuw in de huid van ‘Stefanie Coppens’ kruipt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.