En dat op haar vrije dag
Het huidige seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ is een seizoen om nooit te vergeten, zeker niet voor Dina Tersago die het programma presenteert.

Vorig jaar – want de opnames dateren al van een hele tijd geleden – werd zij halsoverkop op de set van ‘Boer Zkt Vrouw’ verwacht.  Dina kreeg ’s morgens een alarmerend telefoontje.

“Kom alsjeblief nú af!”, klonk het aan de andere zijd evan de lijn. “Tijdens de opnamen ben ik sowieso stand-by, maar het was op een woensdag, mijn vrije dag. Ik had net mijn zoontjes Isak (7) en Thor (5) afgezet op school. Blijkbaar wilden Jolyn en Katrijn ’s nachts al vertrekken, maar iemand kon hen overtuigen om te wachten tot ik ’s ochtends langskwam.”

Dina moest gaan bemiddelen, maar uiteindelijk besloten de dames toch te vertrekken. “Ze voelden zich benadeeld. Onterecht volgens mij, maar het zat zo in hun hoofd en het lukte mij niet meer om hen op andere gedachten te brengen” weet Dina Tersago.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.