Tijdens het maken van De Mol ontstaan er nogal wat codenamen om alles zo geheim mogelijk te houden. Zo vertelt Gilles dat Steve niet de eerste codenaam was voor het personage dat Matteo zou aannemen: “Het was eerst Davy, dan is het Pascal geworden en hij heeft zelf voor Steve gekozen.”

Achter De Schermen, elke woensdagochtend een nieuwe aflevering op je favoriete podcast platform of op GoPlay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.