Voor het programma ‘Ze Zeggen Dat’, liet Dina Tersago zich volledig tatoeëren. Waarom ze dat deed, komen we in Story te weten.

“Omdat ze zeggen dat vrouwen met tatoeages scheef bekeken worden. Bij een man is dat stoer en ruig, bij een vrouw soms eerder vulgair”, licht ze toe.

Ze liet haar armen vol tatoeages plakken en maakte een cv en Tinderprofiel met en zonder tatoeages om de reacties te zien. “Ik moet zeggen: het verschil was frappant. Ik schrok er zelfs wat van”, zegt ze in Story.

Zelf heeft ze maar twee kleine tatoeages. De eerste dateert van haar Miss België-jaar. Toen liet ze het Chinese teken voor vrouw op haar onderrug zetten.

En vorig jaar volgde de tweede: drie kleine bloemetjes op de pols. “Die staan symbool voor mijn drie zwangerschappen, want ik heb één keer een miskraam gekregen. Voor de komst van Isak en Thor. Ik zie het als een soort van herinnering”, onthult de presentatrice in Story. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.