Meer dan een jaar speelt actrice Jools Jatta Janssens inmiddels al de rol van Jamila El Moussaoui in ‘Familie’ op VTM.

Het moment vond Story om haar aan een kort en krachtig interview te onderwerpen in de gelijknamige rubriek.

Zo wilde Story weten op welke karaktereigenschap van zichzelf de jonge actrice het meest trots is. Dat blijkt haar zorgzaamheid te zijn: “Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en hen te verwennen. Vooral de mensen die ik het liefst heb.” Ze blijkt dan ook een echte gever te zijn. “Cadeautjes geven vind ik ook fantastisch. Iemand anders gelukkig maken maakt mij gelukkig.”

Je positieve karaktereigenschappen opsommen is natuurlijk een pak makkelijker dan je slechtste eigenschappen. En dus werd er ook gepolst naar met welke slechte gewoonte ze eigenlijk dringend komaf zou moeten maken.

“Sinds ik mij kan herinneren, kom ik meestal te laat op school of op afspraakjes met vriendinnen” klinkt het eerlijk. “Hoe vroeg ik ook opsta, ik vind altijd een manier om te laat te komen. Daar zou ik dringend komaf mee moeten maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.