In de serie ‘Exen’ speelt ze een eventplanner, waardoor ze alles regelt voor andere mensen. Iets wat Charlotte totaal niet zou kunnen want dingen in orde maken is niet echt haar ding.

“Als je wilt dat het allemaal in het honderd loopt, moet je vooral mij vragen. Stiptheid staat niet in mijn woordenboek”, bekent Charlotte aan Story.

Gelukkig heeft ze een back-up, waardoor ze niet snel in de problemen komt. “Ik ben gezegend met een agente die me veel reminders stuurt. Telefoontjes, mailtjes, berichtjes… ik vergeet dat allemaal. Soms denk ik dat ze gek van me wordt”, aldus Charlotte.

Wat ze wel herkent in haar personage is het feit dat ze ook graag een stapje in de wereld zet. “Dat gaat er precies niet uit met ouder worden. Misschien dat dat verandert als ik ooit een kind heb. Maar zover zijn we nog lang niet. Uitgaan is de ultieme vorm van ontspanning”, aldus Charlotte aan Story.

“Ik ben verliefd op mijn vrienden. Dat zijn allemaal fantastische mensen en ik ben graag omringd door hen. Samen eten, drinken, dansen,… Alleen kan ik er minder goed tegen dan vroeger”, geeft de actrice toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.