In december werd Mathias Coppens voor de derde keer papa van kleine Gust. Hij had al twee zonen uit zijn vorige relatie en nu is er dus terug een kleine spruit bij.

En dat zorgt natuurlijk voor heel wat slapeloze nachten. Niet zo evident dus als je ondertussen al zo lang uit de pampers bent want zijn andere zonen zijn twaalf en veertien jaar.

“Het is een ontzettend lieve, schattige en toffe kleine. En sinds enkele weken slaapt hij ’s nachts door. Ja, die slapeloze nachten heb ik toch wat onderschat. Ik voel me ineens oud”, vertelt Mathias aan Story.

Zijn vriendin neemt volgens hem echter heel veel voor haar rekening. En Mathias zelf vindt het heel plezant om op latere leeftijd nog eens papa te worden. “Ik heb nu een leven daarbuiten, en ook nog twee andere kinderen. Die kleine komt dus terecht in een machine die al goed aan het draaien is”, aldus Mathias.

Volgens hem ben je ook veel rustiger als vader eens je ouder bent. “Ik geniet er meer van omdat ik niet meteen in paniek ben als er iets mis is. Ik weet intussen dat hij vroeg of laat tanden krijgt, begint te kruipen en leert stappen”, bekent hij aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.