Hij houdt van mooi weer, Middelkerke, zijn eigen gemeente Wolvertem maar ook van het maken van verre reizen, al dan niet met zijn fans. 

“Begin volgend jaar gaan we een mooie fanreis maken naar Dubai. Ik doe dat graag, zo’n cruise”, deelt de zanger mee in Primo.

Hij en zijn vrouw Marcella gingen vroeger zowat overal op reis. “We hebben van alles gedaan. De mooiste reis die ik ooit heb gemaakt was naar Zuid-Afrika. Maar ook Cuba was fantastisch. En verder hebben we Maleisië gedaan, Bali, Florida, New-York, Las Vegas, Griekenland, Turkije, Lapland… We hebben al veel mooie plekken gezien”, aldus Jo Vally. 

Een horrorvakantie? Ja ook dat heeft hij meegemaakt. “In Marokko. Agadir en Marrakesh. Dat was niks voor mij. Ik was nog heel jong, 22 jaar, maar ik had er geen voeling mee”, deelt de BV mee.

De uitspraak: “Hier kom ik nooit meer terug”, is voor hem dus zeker van toepassing voor deze landen, verneemt Primo. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.