Toen Steven Van Herreweghe zijn dagen sleet op de kunsthumaniora, had hij nooit gedacht dat hij zichzelf ooit in een dansstudio zou vinden.

Maar met zijn kenmerkende humoristische flair maakte hij er het beste van. Steven herinnert zich levendig hoe hij een eigenzinnige choreografie bedacht voor ‘Laat het gras maar groeien’ van Sam Gooris. En wie had ooit gedacht dat hij op de Brabançonne zou dansen tijdens zijn eindexamen?

“Ik merkte al heel snel dat humor voor mij een manier was om te kunnen bestaan,” zegt Steven met een grijns in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.