Actrice Joke Devynck dropt een bom tijdens een recent interview in Humo: veel vrouwen, vooral die rond de 40 of 50, die al een aanzienlijke levenservaring hebben en kinderen hebben grootgebracht, beginnen iets met een andere vrouw na een lange relatie met een man.

Deze trend is iets dat Joke persoonlijk heeft opgemerkt en heeft haar zelfs geïnspireerd om erover na te denken om een podcast te starten. Vrouwen stappen uit de schaduw van hun mannelijke partners en herontdekken liefde op een geheel nieuwe manier.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.