Ondanks een vliegende start, besloot het homokoppel toch uit mekaar te gaan in april. Een harde dobber voor beiden want ondertussen waren ze al een stuk van mekaars leven geworden. 

“Onze families waren enthousiast over ons huwelijk, dus het was niet fijn om hen te moeten vertellen dat we uit elkaar gingen. Maar we hebben open en volwassen gecommuniceerd met onze ouders, ze begrepen het wel”, aldus Dziubi.

Wat Dziubi dan wel zoekt in een relatie? “Goh, ik ben op zoek naar een toffe gast, iemand met gel ke waarden en normen’, zegt hij voorzichtig. ‘Daar ben ik de voorbije maanden achtergekomen”, bekent hij aan Dag Allemaal. 

“Maar het is niet dat ik nu voortdurend op zoek ben, ik amuseer me: ik ben al een paar keer op reis geweest, ga af en toe naar een evenement zoals de première van Cirque du Soleil waar ik Jana mee naartoe gevraagd had als date”, verklapt hij  

“Ze zei dat haar nieuwe vriend er geen probleem mee had, omdat hij wel weet dat ik geen concurrentie ben voor hem”, bekent Dziubi aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.