Vorig jaar werd ze plots gekatapulteerd tot presentatrice van ‘Switch’, een leuk VRT-1 programma dat normaal door Adriaan Van den Hoof werd gepresenteerd. Hij werd na heel wat ophef bedankt voor bewezen diensten en dus moest men op zoek naar een goede vervangen: Fien Germijns.

Door een lezer van Dag Allemaal werd ze omschreven als: ‘de b*t*h van Switch’. Bekwaam, Intelligent, Tactvol, Charmant, Humoristisch’. Met andere woorden, dé ideale kandidaat dus voor dit programma.

Zo werd ze al snel de lieveling van de Vlaamse tv-kijker. Samen met Gloria Monserez en Siska Schoeters behoort ze nu tot de ‘leading ladies’ van de VRT-1. 

En uiteraard wordt er dan over lonen gespeculeerd.” Ik snap de perceptie en dat mensen over onze lonen speculeren, maar intern is het niet zo dat wij onder elkaar bezig zijn van: ‘Haha, wij zijn nu het clubje!’ Zo marcheert het niet”, aldus Fien aan Dag Allemaal.

Momenteel laat ze het allemaal nog wat op zich afkomen en ziet ze wel wat de toekomst nog allemaal brengt, zo deelde ze mee. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.