Na zijn maagverkleining verloor Dominique Van Malder 60 kilo. Zijn gewicht daalde dus enorm en dus was hij verplicht om een nieuwe garderobe aan te schaffen.

“Tegenwoordig kan ik veel geld uitgeven aan kleren, want ik heb een nieuwe garderobe moeten kopen na mijn maagverkleining. Plots is er zoveel meer keuze”, bekent Dominique aan Story.

Mocht hij één dag een vrouw kunnen zijn zou het shoppen voor hem dus zeker meevallen maar tot ieders grote verbazing zou Dominique tijdens die dag hoogzwanger willen zijn.

“Het moet een onwaarschijnlijk gevoel zijn om een wezentje in jou te zien groeien. Als man kennen we dat niet. En de bevalling hoort er dan uiteraard ook bij. Die zal best wel pittig zijn”, aldus Dominique in Story.

En heel wat vrouwen zullen het inderdaad kunnen bevestigen. Een bevalling kan echt pittig zijn maar het nieuwe leven dat je op de wereld zet zorgt ervoor dat je die pijn meestal snel vergeet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.