Zo emotioneel!

Dorian Liveyns, de partner van James Cooke, kon zijn ogen niet geloven toen hij vernam dat ‘James, De Musical’, een Gouden Roos heeft gewonnen. Het programma dat zijn man presenteert won in de categorie ‘Studio Entertainment’.

“Ik kan niet beschrijven hoe onwijs trots ik ben! Dit is zo irreëel. James en zijn team hebben hier bloed, zweet en tranen in gestoken”, reageert Dorian na de overwinning. Deze award winnen bewijst nog maar eens dat passie en volharding altijd floreren. Liefje, ik wens je toe dat je nog lang zulke programma’s mag maken en ik zal je blijven steunen, want je verdient dit. Trots, trotser, trotst”, glundert Dorian.

Al voelt hij zich wel verplicht om nog een klein detail mee te geven: “Oh ja, ik heb gehuild bij de uitslag….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.