Nu de zware opnameperiode van ‘Lisa’ achter haar ligt, wil Tinne Oltmans zich weer meer met muziek gaan bezighouden. Maar over haar muzikale toekomst nam Tinne een drastische beslissing…

Haar duet met Metejoor scoorde nog meer dan 4 miljoen streams op Spotify, maar na ‘Blij om jou te zien’ had Tinne moeite om opnieuw aan te knopen met muzikaal succes. Tinne nam nu een belangrijke beslissing…

“Ik heb besloten alles om te gooien, ik ga me helemaal rebranden”, vertelt Tinne Oltmans in Dag Allemaal. Eén ding is duidelijk…

“Het zal niet meer per se in het Nederlands zijn, ik wil vooral een juist verhaal brengen”, klinkt het bij Tinne Oltmans die in Dag Allemaal ook toegeeft dat ze aan het experimenteren is met verschillende genres. “Het wordt wat alternatiever”, verduidelijkt Tinne. Wanneer mogen we ons aan die nieuwe muziek verwachten?

“Ik zou graag tegen de zomer al iets uitbrengen, maar ik wil ook niets overhaasten”, benadrukt Tinne Oltmans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.