Hun avontuur in ‘Blind Getrouwd’ kent nu uiteindelijk toch geen happy end. Dziubi en Brecht besloten in april om de stekker uit hun huwelijk te trekken.

Eerst kwam Brecht al naar buiten met wat uitleg maar nu reageert Dziubi ook voor het eerst in Dag Allemaal. 

“Het was niet fijn om aan onze ouders te vertellen dat we uiteengingen, maar ze begrepen het wel” zegt Dziubi Steenbergen tijdens het interview.

Toch koestert hij nog mooie herinneringen aan het  programma. “We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar door de maanden heen merkten we dat de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde”, aldus Dziubi en Brecht.

“Het is inderdaad geen makkelijke beslissing geweest, maar we zijn na verschillende diepe gesprekken tot het besluit gekomen dat we toch niet honderd procent matchten, en dat Brecht me niet helemaal kon geven wat ik van een relatie verwacht”, vertelt Dziubi aan Dag Allemaal. Ook de afstand speelde hen parten. “Brecht woont in Gent, ik in Antwerpen en verhuizen was voor geen van ons beiden evident”, aldus Dziubi. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.