De zussen Axana en Larissa Ceulemans, beter bekend als Def Dames Dope kondigen naar aanleiding van de dertigste verjaardag van “It’s Ok, Allright” een nieuwe tournee aan.

Wanneer de reporter van Story laat uitschijnen dat dit geen evidentie is aangezien het tweetal ondertussen vijftigers zijn, geeft de band aan dat ze het fysiek inderdaad niet mogen onderschatten.

“Maar onszelf 300 procent geven op een podium is iets waarmee we allebei nog altijd geen problemen hebben”, garandeert het tweetal. “Onze conditie is gelukkig nog altijd dik in orde, al moeten we tegenwoordig misschien wel iets langer recupereren.”

Gelukkig is het duo steeds actief gebleven, ook op professioneel vlak. “Buiten de schijnwerpers zijn we altijd blijven dansen en bezig geweest met choreografie. En we zijn altijd feestbeesten gebleven.”

“Niet wat drinken betreft, maar wanneer we uitgaan, duurt het niet lang of we staan op de dansvloer”, besluiten de zussen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.