In februari 2021 doet Studio 100 een belangrijke persmededeling: Klaasje stapt uit K3. Gert zou nog geprobeerd hebben om haar te overtuigen maar daar is hij niet in geslaagd.

Een nieuwe zoektocht dus naar een blonde K3, inmiddels al de derde zoektocht die op televisie zal te volgen zijn, ontdekte Dag Allemaal. 

Miguel Wiels dropt echter ook een bommetje, als hij aankondigt er ook mee te stoppen. “Ik heb het gevoel dat ik met K3 alles al eens gedaan heb. Het voelt niet meer fris”, vertelt Miguel openhartig.

Alain Vande Putte, die al jaren de teksten van de K3-hits schrijft, zal nu mee de muziek schrijven, want er zijn dringend nieuwe hits nodig. Die hits zullen voortaan mee gezongen worden door de Nederlandse Julia Boschman, zo vernam ook Dag Allemaal destijds. 

Zij verslaat in de finale van ‘K2 Zoekt K3’ de Vlaamse Amy Courtens, en zal al een week later in het Sportpaleis debuteren tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’. Helaas gooit corona roet in het eten en lijkt het debuut van Julia iets langer op zich te laten wachten dan voorzien. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.