Opvallend nieuws over Zita Wauters. Krijgt de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser binnenkort haar eigen talkshow? Eén ding is nu al duidelijk…

Bij de VRT moet er drastisch bespaard worden, maar toch is er ook nog ruimte voor nieuwe contracten. Al gaat het dan niet langer om exclusiviteitscontracten zoals in het verleden, maar wel om ‘prioriteitsdeals’. En één van die nieuwe gezichten wordt Zita Wauters. Wat zijn de plannen van de openbare omroep met Zita?

Zita Wauters liet zelf al verstaan dat er nog heel wat leuke projecten op stapel staan bij de VRT en Zita droomt zelfs van een eigen talkshow. Al lijkt dat eerder nog verre toekomstmuziek.

Ongetwijfeld zal Zita Wauters eerst nog wat ervaring moeten opdoen voor ze haar eigen talkshow krijgt. Hoe de prioriteitsdeal van de dochter van Koen Wauters ingevuld zal worden bij de openbare omroep, zal de komende maanden duidelijk worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.