Florence kennen we allemaal nog van haar huwelijk met Jiri in Blind Getrouwd. Het koppel besloot onlangs eindelijk te gaan samenwonen, en dan volgt er meteen een duidelijke vraag…

Florence Vandoorne houdt een vraag-en-antwoordsessie op haar Instagram Stories en één vraag keert alsmaar terug: denkt het koppel al aan kindjes?

“Dit is veruit de meest gestelde vraag”, lacht Florence. “We gaan vanzelfsprekend nu eerst zorgen dat we goed gesetteld zijn en dan zijn we beiden van mening dat wat komt, komt”, voegt Florence er met een knipoog aan toe. Al wil Florence één iets duidelijk maken…

“Ondertussen geniet ik vooral van de kindjes van vriendinnen en wacht ik vol spanning mee af naar diegenen die nog op komst zijn”, verduidelijkt Florence uit Blind Getrouwd op haar Instagram Stories.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.