Ellen Callebout groeide op aan de Belgische kust. Nog steeds heeft de echtgenote van Gert Verhulst haar hart verloren aan de pracht van de natuur. Ellen formuleert het als volgt…

Ellen onthult in een gesprek met Het Laatste Nieuws dat ze vooral rust en troost vindt in de natuur: “We zijn met het gezin laatst naar de Noorse fjorden gereisd, alleen al die treinreis ernaartoe… Ik krijg alweer kippenvel als ik erover praat.” En Ellen houdt van alle soorten natuur…

“Ik heb dat ook als ik ga skieën. Die bergen, de lucht, ik kan daar enorm van genieten. Maar evengoed van het strand in Oostduinkerke. Die lucht!” En dan heeft Ellen een opvallende gewoonte…

“Als ik uit Antwerpen kom en Oostduinkerke binnenrijd, draai ik altijd m’n raampje open. De zee, ik ruik dat meteen”, klinkt het enthousiast bij de echtgenote van Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.