Hoe beleefde Laura Tesoro haar tweede deelname aan Liefde voor Muziek? Laura geeft toe dat er één groot verschil was met haar eerste deelname aan het muziekprogramma op VTM…

“De groep collega’s zorgde voor een sterke editie”, verwijst Laura Tesoro naar haar eerste deelname in Liefde voor Muziek. “Het was het jaar van Bart Kaëll, Jan Leyers, Milow, Kommil Foo, Ilse Delanghe en Stef Kamil Carlens. Daar liep ik als 22-jarige tussen.”

“Ik had nog niemand van hen eerder ontmoet, maar nam mijn tijd om ze ter plaatse wat beter te leren kennen. Op dat moment was alles nieuw, het was een compleet andere ervaring dan deze editie. Nu kende ik al wat collega’s beter.” Al was er ook één element dat hetzelfde bleef…

“Ik denk dat ik nu met nóg meer energie heb uitgepakt. Ik blaakte van zelfvertrouwen, de onzekerheid van weleer is compleet verdwenen”, verduidelijkt Laura Tesoro in Primo. “De kijker zal onmiddellijk hebben gezien dat ik erg op mijn gemak ben.” En dat was vooral te danken aan één element…

“Dat kon je trouwens in de hele groep vaststellen, wellicht omdat we de manier van werken al kenden. Iedereen wist wat er ging komen, ook al blijven opnames natuurlijk altijd spannend.” Laura Tesoro vat het als volgt samen…

“De meeste artiesten kenden elkaar, het was een huis vol muzikale vrienden. Dat hielp om een warme sfeer te creëren”, aldus Laura Tesoro in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.