Egypte, in het Vallei der Koningen, het jaar was 2002 en Els de Schepper viel halsoverkop voor de charmes van Adel, een vooraanstaand Egyptisch chirurg. “Het was liefde op het eerste gezicht” laat Els weten aan Dag Allemaal.

Adel is helaas 5 jaar geleden overleden maar het koppel was al langer uit elkaar.

“Drie jaar waren we samen, met heel wat over-en-weergereis”, gaat Els van start.

“Adel wilde wel naar België komen, maar dan had hij hier opnieuw tien jaar moeten studeren omdat zijn diploma’s hier niets waard zijn.” En ook voor het tv-figuur was een verhuis naar Egypte uiteraard carrièrematig geen evidente overstap. 

Els verklapt nu dat Adel oorspronkel toch van plan was om te verhuizen naar België voor de liefde maar dat wou Els hem niet aandoen: “Eén van ons beiden zou sowieso ongelukkig worden, daar was ik van overtuigd.” 

Het koppel besloot na veel gesprekken om de relatie stop te zetten en als beste vrienden verder te gaan.

“Mocht ik op dit moment voor dezelfde keuze staan, met alle levenservaring die ik intussen heb, zou ik het totaal anders aanpakken. Dan zou ik de sprong misschien wel gemaakt hebben, denk ik”, besluit Els

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.