Televisiepersoonlijkheid Nathalie Meskens is intussen al meer dan zes jaar gelukkig samen met haar lief Nadim. De twee verwelkomden ook al twee kinderen: dochtertje Lima en zoontje Loé.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt ze wat voor haar maakt dat de liefde kan blijven duren: “Je moet in een relatie, denk ik, alles durven benoemen. Ook de dingen die moeilijk zijn”, is Nathalies overtuiging. “Ik heb bij vrienden gezien wat er gebeurt als je dat niet doet. Mensen kunnen ‘out of love’ vallen, dat is geen schande. Verliefd worden op iemand anders, dat kan. Maar praat daar dan over. Ventileer”, adviseert ze.

Al zou ontrouw wel een breekpunt voor haar zijn, geeft de actrice toe. “Iedereen doet met trouw in z’n relatie wat hij wil, dat is allemaal oké, maar ik zou niet samen kunnen zijn met iemand die mij niet trouw is. Ik zou daar zeer onzeker en ongelukkig van worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.