Stephanie Planckaert beleefde een rollercoaster aan emoties tijdens de opnames voor het VTM-programma ‘Een echte job’. Stephanie beleefde als verpleegkundige in het UZ Leuven een heftig moment…

“Je hebt altijd mensen die aan de beterhand lijken, maar dan plots heel snel achteruitgaan”, klinkt het stilletjes bij Stephanie Planckaert in Dag Allemaal. En dan geeft Stephanie een akelig voorbeeld…

“Als ik na ’t bloed prikken lachend tegen de patiënt zei dat ik het bloedstaal in de buizenpost ging doen – er is daar een systeem met een buis die rechtstreeks naar het labo gaat – en in de gang botste op een bed met een laken over een lijk, dan was dat even slikken”, geeft Stephanie Planckaert toe in het weekblad.

“Het ene moment ben je aan het grappen, het volgende moet je weer heel sereen zijn omdat je geconfronteerd wordt met iemand die net gestorven is. Leven en dood liggen daar zo dicht bij elkaar”, aldus Stephanie Planckaert over de heftige emoties die ze ervaarde tijdens ‘Een echte job’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.