Erik Goris krijgt in november volgend jaar een nieuwe voordeur, de acteur wordt namelijk 70 jaar. Primo ging langs bij Erik om te vragen hoe de acteur omgaat met zijn aankomende mijlpaal.

“Ik kan er niet omheen hé”, gaat Erik koeltjes van start. “Er komt een zeven voor, en daarmee uit.”

De acteur geeft aan dat de tijd vliegt. “Hoe ouder je bent, hoe vlugger het leven gaat. Dat hoorde ik mensen vaak zeggen, en dat is dus écht zo.”

Erik geeft aan dat hij vooral gezond probeert te blijven. “Ik let op mijn voeding en doe geregeld aan sport. Ik hoop op die manier nog een tijd actief te blijven.”

Daarna kijkt de acteur uit naar zijn pensioen en om samen van het leven te genieten met zijn vrouw.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.