Erik Van Looy

Laatste extra shows

Erik Van Looy is verslaafd aan…’Verslaafd!’, dat is de enige conclusie die we kunnen trekken. Nadat de sympathieke regisseur-presentator onlangs aankondigde dat hij zijn succesvolle theatershow in 2024 ook in Nederland op de planken zal brengen, voegt hij ook nog een allerlaatste rondje extra shows toe dit voorjaar in eigen land. 

Erik doet dit niet alleen om zijn eigen verslaving te voeden, het is ook om de smekende massa tegemoet te komen, want de meer dan 50 reeds geplande voorstellingen van ‘Verslaafd!’ in Vlaanderen zijn, net als in 2022, weer zo goed als allemaal uitverkocht.

Voor een eerste extra dosis van ‘Verslaafd!’, waarin Erik openhartig en met veel humor en zelfrelativering vertelt over zijn verslaving aan filmsterren, kan je op 14 en 15 april 2023 terecht in Play Zuid, gelegen in het bruisende hart van Antwerpen aan het fonkelnieuwe Zuidpark. Het Vlaamse afscheidsweekend van ‘Verslaafd!’ start op zaterdag 17 juni in Trixxo Theater Hasselt  en kent zijn definitieve apotheose op zondag 18 juni in Capitole Gent. 

Sappige verhalen, gekke grappen, geweldige filmpjes,…‘Verslaafd!’ blijft nog steeds het ideale recept om echt álles te weten te komen over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en…de smaak van haarlak! Reserveer nu je tickets via www.ticketkopen.eu

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

In ‘Verslaafd!’ vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor ‘De Laatste Show’, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.

Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren! Tickets & info: www.ticketkopen.eu

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.